2014-09-08: Min morgon

Min morgon började med en promenad tillsammans med min lilla buse.
 
När vi väl kom hem från den långa promenaden hade jag en hund som var helt slut.
 
Till frukost gjorde jag mig en jordgubb-banan smoothie där jag blandade i dessa två oljor från Maybritt Krewald som är bra för ditt inre och din skönhet.
Lite skeptisk var jag till om man skulle smaka av oljorna eller inte då jag inte var riktigt glad för att ta dem rakt upp och ner.
 
Hur såg er morgon ut?
 
 

2014-09-05 - 2014-09-07

I helgen blev det inte så mycket bilder som det brukar bli vilket beror på att vi har hittat på en hel del men ändå bara haft det mysigt.
 
Så här kunde man se mig i fredags då jag hade ett möte angående något som kan komma till att betyda mycket för mig men beroende på besked så kommer det att dyka upp mer info på bloggen senare under veckan.
 
I lördags var vi på Center Syd och inhandlade lite födelsedagspresenter till min lillasyster som har fyllt tre och ska fira på lördag.
Inne på BR hittade vi ett så kallat Bracelet Making Kit som prinsen ville ha och eftersom det är bra för koncentrationen så fick det följa med hem.
 
Även jag fick göra armband men det var väl mest för att prinsen ville ha i Italiens färger och Tysklands färger i breda armband som var lite svåra för honom att göra själva.
 
Igår när jag vaknade fick jag ett mer passande armband som var i rosa (om ni har missat så älskar jag färgen rosa) och prinsen gjorde ett till sin faster och ett till min farmor i present innan han skulle iväg.
 
När vi lämnade prinsen på simskola tillsammans med sin faster begav vi oss ut till min farmor som fyllde år den 1e september.
 
En osminkad Lexie.
 
Detta följde med oss hem efter besöket hos farmor.
Älsklingen är glad över alla äpplen och ska nog göra pannkakor med äpplen i och skulle även tippa på att det lär göras äppelpaj som jag inte äter.
 
Som sagt blev det inte så mycket bilder men det har varit en bra helg :)

2014-09-04: Bilder

Sen frukost och tidig lunch blev det denna dagen :)
Fick hem detta trevliga paket :)
Lite fotbollsträning där F och en annan förälder fick vara målvakter.
Amazing me ;)
Mys framför fotbollen.